open zweethut

De zweethutceremonie zuivert grondig van binnenuit en opent je hart. Het is een zuiverings- en genezingsceremonie zowel voor vrouwen als mannen.

De zweethut die wij aanbieden is geïnspireerd op traditionele Noord-Amerikaanse ceremonies voor ‘cleansing & healing’, de indiaanse sweatlodge.

Klik op ‘inschrijven’ en vul vervolgens het contactformulier in, waarbij je de gewenste datum van de open zweethut vermeldt.

De Lakota noemen de zweethut: INIPI, wat betekent: “Je levensenergie versterken door middel van de stenen”.

Binnen een lage hut van wilgentakken, bedekt met doeken, de baarmoeder van de aarde, vindt een ritueel reinigingsprocesplaats voor lichaam, geest en ziel en voor alles wat bezield is. Door te zingen en te ‘bidden’ in het donker bij de stoom van water dat over roodgloeiende stenen wordt gegoten, maken we contact met de elementen: aarde, water, vuur en lucht en met onze elementaire kern, onze ziel. Uit respect voor de traditionele indiaanse culturen gebruiken we sommige van hun rituelen om zo onze eigen West-Europese reinigingstraditie te herscheppen. De zweethutceremonie zuivert grondig van binnenuit en opent je hart. Het is een zuiverings- en genezingsceremonie zowel voor vrouwen als mannen.

(Klik op de tabbladen bovenaan voor meer informatie)

datA

Er staan diverse open zweethutten geprogrammeerd. Klik op ‘inschrijven’ en vul vervolgens het contactformulier in, waarbij je de datum van de open zweethut vermeldt. Vervolgens zal je een factuur ontvangen.

Telkens van 10u – 18u.

prijs

€80 (incl. BTW)

Deze training/workshop komt niet in aanmerking voor subsidie via KMO-p.

locatie

De open zweethutten worden in ons centrum te Koolskamp gegeven. 

organisatie

De open zweethutten worden georganiseerd door PLCP. Voor meer informatie en verdere vragen, contacteer Dirk Ghekiere op het nummer 0494 594629

dirk ghekiere

Dirk Ghekiere is oprichter en inspirator van het centrum “Agape” in Koolskamp (België), van “La Geneytouse” in Toy-Viam (Frankrijk) en mede-oprichter van “The Spirit of Leadership” (S.o.L. België). Hij is een autoriteit in Ceremonieel Leiderschap, Groepsdynamica, Primal, Communicatie, Dramatherapie, Lichaamswerk en Systemisch Werken.