contacteer ons

Neem contact op met ons voor al je vragen, opmerkingen of suggesties, door het formulier hieronder in te vullen.
Hiernaast kan je alvast de meest gestelde vragen bekijken.

=

Heb je vragen? Bekijk hiernaast de meest gestelde vragen. Heb je een andere vraag? Contacteer ons dan via bovenstaand formulier.

meest gestelde vragen

Je bent ingeschreven zodra je aanmelding is gebeurd.

Je bent ingeschreven zodra je akkoord gaat met de inschrijvingsvoorwaarden. Jouw betaling blijft dan ook verschuldigd. Je kan wel kosteloos uitschrijven tot 28 dagen voor de start van het project.

Om in te kunnen schrijven, vragen wij jou om een voorschot te betalen. Dit voorschot wordt afgetrokken van de totaalfactuur. Je kan betalen met Bancontact (BE), XXX (NL) of via overschrijving.

  1. Bij annulering tot 28 dagen voor aanvang van het project is de cursist 20% van het geld verschuldigd met een minimum van € 50,00.
  2. Bij annulering tussen 28 dagen en 14 dagen voor aanvang van project is de cursist 25% van het lesgeld verschuldigd met een minimum van € 50,00.
  3. Bij annulering minder dan 14 dagen voor aanvang van het project is de cursist het volledige lesgeld verschuldigd.

Voor langdurige opleidingen gelden andere voorwaarden. Neem hiervoor contact op.

Dat is afhankelijk van training tot training. Het centrum beschikt over 2 ruime slaapzalen en een camping plaats. Deze kan steeds gehuurd worden voor 30 euro (incl. BTW) per nacht. Je kan dan tevens gebruik maken van het sanitair.

Neen. De KMO-p komt enkel tussen bij projecten die vallen onder de noemer ‘Lichaamsgerichte Psychotherapie’. De subsidie via de KMO-p kan bovendien enkel voor deelnemers die werkzaam zijn in volgende sectoren: een erkend medisch of paramedisch beroep, kinesitherapeuten of werkzaam binnen de paramedische beroepen zijnde de homeopathie, de chiropraxie, de osteopathie en de acupunctuur.

Het is steeds aangegeven bij inschrijving of de catering inbegrepen is of niet. Indien catering inbegrepen is, dan bestaat deze uit ontbijt, lunch en diner. Daartussen is steeds een pauze voorzien met koffie, thee en fruit of versnaperingen.
Automatisch wordt ook verwacht dat je overnacht indien je gebruik maakt van de catering. Deze overnachting is inbegrepen in de prijs.

Rechts bovenaan de pagina zie je de knop Login. Daar kan je je registreren. Het studentenplatform is alleen toegankelijk voor studenten. Indien je de nieuwsbrief wenst te ontvangen, dan kan dat door je onderaan deze pagina in te schrijven.

wij staan klaar voor jou
niek ghekiere
manager agapebelgium
lichaamsgericht therapeut
docent

docent

stephanie de bruijckere
manager agapebelgium
lichaamsgericht therapeut
docent
yvienne hoorne
marketing & externe communicatie
isa desmet
administratie & interne communicatie

Blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Maak je geen zorgen, we hebben geen tijd om je e-mails met spam te sturen, ook al zouden we dat echt willen. We hebben het te druk met het creëren van mooie trainingen.