contacteer ons

Neem contact op met ons voor al je vragen, opmerkingen of suggesties, door het formulier hieronder in te vullen. Hiernaast kan je alvast de meest gestelde vragen bekijken.

=

meest gestelde vragen

Je bent ingeschreven zodra je aanmelding is gebeurd en je de algemene voorwaarden hebt aanvaard.

Je bent ingeschreven zodra je akkoord gaat met de inschrijvingsvoorwaarden. Jouw betaling blijft dan ook verschuldigd. Bekijk de Algemene voorwaarden om de annulatievoorwaarden na te lezen of bekijk de vraag ‘wat gebeurt er als ik te laat uitschrijf’ hieronder.

Je kan betalen met Bancontact (BE), Ideal (NL) of via overschrijving. Indien je kiest voor overschrijving, dient de factuur binnen 30 dagen na de factuurdatum vereffend te worden.

Indien het project door de cursist wordt geannuleerd, geldt de volgende annuleringsregeling:
* De annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing vanaf het moment van inschrijving, ongeacht het moment van betaling. 
* Het niet betalen van de deelnameprijs geldt nooit als annulering.

* Bij annulering tot 28 dagen voor de aanvang van een Agape Academy project waarvoor ingeschreven werd, is de cursist 20% van het geld verschuldigd met een minimum van €100,00.
* Bij annulering tot 28 dagen voor de aanvang van een Agape Therapy en/of een Agape Rituals project waarvoor ingeschreven werd, kan de cursist kosteloos uitschrijven.

* Bij annulering minder dan 28 dagen voor de aanvang van een Agape Academy project waarvoor ingeschreven werd, is de cursist het volledige lesgeld verschuldigd. De catering wordt gratis geannuleerd.
* Bij annulering minder dan 28 dagen voor de aanvang van een Agape Therapy en/of een Agape Rituals, is de cursist het volledige lesgeld verschuldigd.

Dat is afhankelijk van training tot training. Het centrum beschikt over 2 ruime slaapzalen en een camping plaats. Deze kan steeds gehuurd worden voor 30 euro (excl. BTW) per nacht. Je kan dan tevens gebruik maken van het sanitair.

Neen. De KMO-p komt enkel tussen bij projecten die vallen onder de noemer ‘Lichaamsgerichte Psychotherapie’. De subsidie via de KMO-p kan bovendien enkel voor deelnemers die werkzaam zijn in volgende sectoren:

  • Diensten gericht op het aanleren van competenties die deel uitmaken van een beroep uit de knelpuntenberoepenlijst van de VDAB: arts, kinesist en verpleegkundige zijn een knelpuntberoep
  • Diensten gericht op het aanleren van technologische, technische, exact-wetenschappelijke of wiskundige kennis en de toepassing ervan in beroepen. STEM-opleidingen en Zorg STEM-opleidingen gepubliceerd op onderwijskiezer.be voldoen aan deze voorwaarde: masters geneeskunde, masters revalidatiewetenschappen & kinesitherapie & bachelors verpleegkunde, klinisch psychologen

Het is steeds aangegeven bij inschrijving of de catering inbegrepen is of niet. Indien catering inbegrepen is, dan bestaat deze uit ontbijt, lunch en diner. Daartussen is steeds een pauze voorzien met koffie, thee en fruit of versnaperingen.
Automatisch wordt ook verwacht dat je overnacht indien je gebruik maakt van de catering. Deze overnachting is inbegrepen in de prijs.

Rechts bovenaan de pagina zie je de knop Login. Daar kan je je registreren. Het studentenplatform is alleen toegankelijk voor studenten. Indien je de nieuwsbrief wenst te ontvangen, dan kan dat door je onderaan deze pagina in te schrijven.

Je kan zelf online jouw afspraak plannen voor individuele therapie, relatietherapie, supervisie en leertherapie via de knop hieronder.

wij staan klaar voor jou
niek ghekiere
managing partner agapebelgium*
lichaamsgerichte psychotherapie: therapeut * trainer * coördinator
stephanie de bruijckere
managing partner agapebelgium*
lichaamsgerichte psychotherapie: therapeut * trainer * coördinator
yvienne hoorne
marketing * externe communicatie
isa desmet
administratie * interne communicatie

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Maak je geen zorgen, we zullen je niet overrompelen, ook al zouden we dat echt willen. We hebben het te druk met het creëren van mooie trainingen.

Agape bereiken met het openbaar vervoer

Indien je per trein komt, dan neem je de trein naar Lichtervelde. Je kan een belbus reserveren op voorhand met bestemming “De Meiboom in Zwevezele”. Vraag de chauffeur je af te zetten aan Agape. Als je in de provincie West-Vlaanderen een rit met de belbus wilt reserveren, moet je minstens 2 uur vooraf contact opnemen met de belbuscentrale. Je kan maximaal 2 weken vooraf een rit reserveren. Bij een reservatie heeft de belbustelefonist verschillende gegevens nodig: Naam of klantnummer, dag en gewenste uur van vertrek, gemeente en de op- en afstaphalte.

De belbuscentrale in West-Vlaanderen is bereikbaar: Op weekdagen van 6u30 tot 19 u; Op zaterdag, zondag en feestdagen van 8 tot 19 u. Tel.: (+32)- (0)59 56 52 56

Agape bereiken per auto

Komende uit de richting Gent, Antwerpen, Nederland: Volg de A10 tot in Brugge. Op deze autosnelweg zal je (net voor Brugge) de E40 opgaan, richting Kortrijk. Afrit 9 op deze snelweg geeft Lichtervelde, Koolskamp aan. Kies deze afrit en ga op het eind van deze afrit naar links.  Op het eerste kruispunt (net na restaurant “de voerman”), sla je links af. Dit is reeds de Oude Heirweg. Je volgt deze weg +-1 km. Het tweede straatje aan jouw rechterkant sla je rechts af en neem de privaatweg. (Je zal hier reeds een vlag zien van het centrum Agape). Je rijdt tot helemaal op binnenkoer, achteraan zal je een parking vinden.

Komende uit de richting van Kortrijk: Neem de E40 richting Brugge.  Afrit 9 op deze snelweg geeft Lichtervelde, Koolskamp aan. Afrit 9 op deze snelweg geeft Lichtervelde, Koolskamp aan. Kies deze afrit en ga op het eind van deze afrit naar rechts. Op het eerste kruispunt (net na restaurant “de voerman”), sla je links af. Dit is reeds de Oude Heirweg. Je volgt deze weg +-1 km. Het tweede straatje aan jouw rechterkant sla je rechts af en neem de privaatweg. (Je zal hier reeds een vlag zien van het centrum Agape). Je rijdt tot helemaal op binnenkoer, achteraan zal je een parking vinden.