contacteer ons

Neem contact op met ons voor al je vragen, opmerkingen of suggesties, door het formulier hieronder in te vullen. Hiernaast kan je alvast de meest gestelde vragen bekijken.

=

meest gestelde vragen

Je bent ingeschreven zodra je aanmelding is gebeurd en je de algemene voorwaarden hebt aanvaard.

Je bent ingeschreven zodra je akkoord gaat met de inschrijvingsvoorwaarden. Jouw betaling blijft dan ook verschuldigd. Bekijk de Algemene voorwaarden om de annulatievoorwaarden na te lezen of bekijk de vraag ‘wat gebeurt er als ik te laat uitschrijf’ hieronder.

Je kan betalen met Bancontact (BE), Ideal (NL) of via overschrijving. Indien je kiest voor overschrijving, dient de factuur binnen 30 dagen na de factuurdatum vereffend te worden.

Indien het project door de cursist wordt geannuleerd, geldt de volgende annuleringsregeling:
* De annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing vanaf het moment van inschrijving, ongeacht het moment van betaling. 
* Het niet betalen van de deelnameprijs geldt nooit als annulering.

* Bij annulering tot 28 dagen voor de aanvang van een Agape Academy project waarvoor ingeschreven werd, is de cursist 20% van het geld verschuldigd met een minimum van €100,00.
* Bij annulering tot 28 dagen voor de aanvang van een Agape Therapy en/of een Agape Rituals project waarvoor ingeschreven werd, kan de cursist kosteloos uitschrijven.

* Bij annulering minder dan 28 dagen voor de aanvang van een Agape Academy project waarvoor ingeschreven werd, is de cursist het volledige lesgeld verschuldigd. De catering wordt gratis geannuleerd.
* Bij annulering minder dan 28 dagen voor de aanvang van een Agape Therapy en/of een Agape Rituals, is de cursist het volledige lesgeld verschuldigd.

Dat is afhankelijk van training tot training en van de locatie waar de training doorgaat.

Neen. De KMO-p komt enkel tussen bij projecten die vallen onder de noemer ‘Lichaamsgerichte Psychotherapie’. De subsidie via de KMO-p kan bovendien enkel voor deelnemers die werkzaam zijn in volgende sectoren:

  • Diensten gericht op het aanleren van competenties die deel uitmaken van een beroep uit de knelpuntenberoepenlijst van de VDAB: arts, kinesist en verpleegkundige zijn een knelpuntberoep
  • Diensten gericht op het aanleren van technologische, technische, exact-wetenschappelijke of wiskundige kennis en de toepassing ervan in beroepen. STEM-opleidingen en Zorg STEM-opleidingen gepubliceerd op onderwijskiezer.be voldoen aan deze voorwaarde: masters geneeskunde, masters revalidatiewetenschappen & kinesitherapie & bachelors verpleegkunde, klinisch psychologen

Het is steeds aangegeven bij inschrijving of de catering inbegrepen is of niet. Indien catering inbegrepen is, dan bestaat deze uit ontbijt, lunch en diner. Daartussen is steeds een pauze voorzien met koffie, thee en fruit of versnaperingen.
Automatisch wordt ook verwacht dat je overnacht indien je gebruik maakt van de catering. Deze overnachting is inbegrepen in de prijs.

Rechts bovenaan de pagina zie je de knop Login. Daar kan je je registreren. Het studentenplatform is alleen toegankelijk voor studenten. Indien je de nieuwsbrief wenst te ontvangen, dan kan dat door je onderaan deze pagina in te schrijven.

Je kan zelf online jouw afspraak plannen voor individuele therapie, relatietherapie, supervisie en leertherapie via de knop hieronder.

wij staan klaar voor jou
niek ghekiere
managing partner agapebelgium*
lichaamsgerichte psychotherapie: therapeut * trainer * coördinator
stephanie de bruijckere
managing partner agapebelgium*
lichaamsgerichte psychotherapie: therapeut * trainer * coördinator
yvienne hoorne
marketing * externe communicatie
isa desmet
administratie * interne communicatie

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Maak je geen zorgen, we zullen je niet overrompelen, ook al zouden we dat echt willen. We hebben het te druk met het creëren van mooie trainingen.