🎓workshop 📅2 dagen 🕑dagonderwijs 🏡 Koolskamp 👯 ervaringsgericht ❤️‍🩹 therapie 🗣️Gerd Brandt

‘de hoofd-hart-verbinding: transformatieve workshop over het op één lijn brengen van hoofd en hart door middel van mindset-methoden’

(For English, click here)

Welkom op deze bijzondere workshop ‘”De verbinding tussen hoofd en hart: transformatieve workshop over het op één lijn brengen van hoofd en hart door middel van mindset-methoden”.
Begin aan een reis van zelfontdekking en transformatie. Deze ervaring is ontworpen om de ingewikkelde wisselwerking tussen overtuigingen en emoties te onderzoeken, waardoor een diepgaande verbinding tussen de logische geest en het meelevende hart wordt bevorderd. Door zich te verdiepen in mindsetmethoden krijgen deelnemers inzicht in het herkennen en veranderen van hun overtuigingen en emoties, waardoor een harmonieuzer evenwicht ontstaat dat kan leiden tot persoonlijke groei en vervulling.

Wat gaan we leren:

  1. De onderlinge verbinding begrijpen: Ontdek de dynamische relatie tussen je gedachten en emoties. Door middel van interactieve sessies onderzoeken deelnemers de impact van overtuigingen op emotionele reacties en vice versa, waardoor ze een dieper inzicht krijgen in de verbinding tussen geest en hart.
  2. Mindsetting-technieken: Leer praktische en effectieve mindset-methoden om je overtuigingen opnieuw vorm te geven en te herkaderen. Deskundige facilitators begeleiden de deelnemers door middel van oefeningen die gericht zijn op het transformeren van beperkende overtuigingen in versterkende overtuigingen, waardoor positieve emotionele reacties worden bevorderd.
  3. Hartgerichte praktijken: Cultiveer emotionele intelligentie en empathie door hartgerichte praktijken te integreren. Door middel van mindfulness-activiteiten en reflectieve oefeningen leren deelnemers naar hun hart te luisteren, waardoor een groter gevoel van zelfbewustzijn en mededogen wordt bevorderd.
  4. Herkenning en verandering: Ontwikkel de vaardigheden om denkpatronen en emotionele reacties te herkennen. Door het vermogen aan te scherpen om deze patronen te identificeren en te begrijpen, zullen deelnemers in staat zijn bewustere keuzes te maken die leiden tot positieve veranderingen in hun overtuigingen en emoties.
  5. Blijvende verandering creëren: Ontdek strategieën om blijvende veranderingen in uw manier van denken door te voeren. De workshop zal praktische hulpmiddelen bieden voor voortdurende zelfreflectie en groei, waardoor deelnemers hun transformatieve reis buiten de workshopomgeving kunnen voortzetten.

    Doe mee met “The Head Heart Connection” en ontgrendel het potentieel voor diepgaande persoonlijke verandering. Deze workshop is geschikt voor mensen die hun hoofd en hart op één lijn willen brengen en zo een harmonieuzer en vervullender leven willen bevorderen. Omarm de kracht van mindset-methoden en begin aan een transformatief pad naar herkenning en verandering.
DATA

Zaterdag 12 en zondag 13 oktober. Dagelijks van 9u30 – 17u.

Contacturen: 18

prijs

De prijs voor deze tweedaagse workshop is €196,40 (incl. BTW).

Maximum aantal deelnemers: 12

locatie

Deze workshop vindt integraal plaats bij AgapeBelgium in Koolskamp, België (bij Brugge).

catering

Tijdens deze workshop wordt er geen catering verzorgd. Gelieve uw eigen lunchpakket mee te nemen.

taal

Deze training wordt aangeboden in het Engels. Het werk zelf wordt in de moedertaal gedaan.


gerd brandt

Kwalificatie van Master “Wonderwerk” (sinds 2019)

Opleiding in „Wonderwerk“ door één-op-één-settings met de uitvinder van de methode, Samuel Cremer (sinds 2014)

Psychotherapiebeoefenaar, beoordeeld door het Husum Health Department van Duitsland, Dr. Petersen (2011 – 2014)

Opleiding in „Integratieve Psychotherapie“, HPA (Heilpraktiker Akademie Deutschland) en onderwijsinstituut voor psychotherapie, Dirk Schippel, Lübeck in de volgende methoden:
– Gestalttherapie (F. Perls)
– Cliëntgerichte therapie (C. Rogers)
– Mindfulness- en ontspanningsoefeningen
– Psychotherapie gebaseerd op dieptepsychologie
– Psychodrama
– Systeemtherapie

  • Cognitieve gedragstherapie

Freelancer als ervaringsdocent en verhalenverteller. Eventer van (familie-)vakantiekampen en klasuitjes.

Deelnemer en deels onderwijs in ceremoniële praktijken van Native American First Nations zoals zweethut, tipimeeting, visionquest, pipeceremonie, sundance en yuwipi.

studies sociale en culturele antropologie en pedagogische wetenschappen, Universiteit van Heidelberg, Duitsland en Universiteit van Lund, Schweden


workshop de hoofd-hart verbinding


12 – 13 oktober 2024

196,40€ (incl. BTW)