🎓doorwerkgroep 📅3 dagen 🕑avondonderwijs 🏡 Koolskamp 👯praktijkgericht ❤️‍🩹therapie 🗣️ Gilles Seymus

breathwork in depth 2024

Nam je eerder deel aan de Ademreeks ‘De Stem van mijn lichaam’, de summerschool Breathwork, de ademreeks met Griet Verstraete of zit je minstens in je tweede jaar LPT of Connected Living waarbij je reeds ervaring opdeed in ademtherapie (of gelijkgesteld door ervaring)? Dan is er goed nieuws voor jou.

Nu we 3 succesvolle edities verder zijn met onze ademreeks, rees de vraag vanuit de deelnemers of er een doorgroeireeks mogelijk is. Graag breng ik jou dan ook op de hoogte dat we eind april en begin mei een doorwerkgroep aanbieden in Koolskamp. Dit meer bepaald op maandagavond 29 april, 6 mei en 13 mei.

Deze verdiepende ademreeks “Breathwork in depth” wordt aangeboden door Gilles Seymus, die opgeleid is in AgapeBelgium als ervaringsgericht therapeut en zich ook nadien bleef nascholen in o.a. ademtherapie.

Tijdens deze doorgroeireeks gaan we als groep verder aan de slag met ademwerk.

Ademwerk is een bijzonder doeltreffende tool indien het gaat over het in beweging brengen van emotionele blokkades en het aanwakkeren van onbewuste processen die zowel ons lichaam als onze psyché als bevrijdend en verrijkend kan ervaren.

Belangrijk hierin is dat er een stevige omkadering wordt geboden als bedding waarin er reeds voldoende toegang is tot manieren van (zelf)regulatie.

Hiervoor is de doorgroeireeks bedoeld. Om mensen die reeds ervaring hebben in ademwerk de mogelijkheid te bieden om hun eigen persoonlijk ontwikkelingsproces verder vorm te geven en te verdiepen binnen een gedragen kader.

De eerste avond zetten we in op intunen met jezelf, de groep het ademwerk zelf. Deze avond dient als bedding om de tweede avond effectief steviger het proces en de diepte in te duiken.

De derde avond gebruiken we als integratieavond waar wat nog nodig is verder een plaats krijgt via recupererende en integrerende oefeningen.

Ben jij ook benieuwd en wens je ook jouw proces verder te verrijken met meer diepgang?

Wees dan van harte welkom op deze verdiepende 3-daagse ademreis.

Maar waarom zou je deze reeks volgen? Bestaat er zoiets als ‘correct’ ademen en welke ‘mankementen’ moet je hebben om deel te nemen aan deze reeks?

Al deze en meer vragen worden beantwoord door Gilles Seymus in dit boeiende interview over ademtherapie.

(Klik op de tabbladen bovenaan voor prijzen, data en meer info)

Locatie

De reeks gaat door op maandagavond van 19u30 – 22u. 

Deze drie lessen gaan door in ons centrum in Koolskamp.

Data

De reeks is opgebouwd met oog op verdieping en verbinding.

29 april, 6 mei en 13 mei.

Prijs

€120 (incl. BTW). De reeks gaat door vanaf 8 deelnemers. We gaan tot maximaal 16 personen. 

Deze reeks komt niet in aanmerking voor subsidie via KMO-p.

GILLES SEYMUS: Integraal therapeut 

Gilles is een individuele- en groepstherapeut die zich richt op belichaming, communicatie en relaties. Van jongs af aan raakte hij nieuwsgierig naar wie wij als mens zijn, wat bewustzijn is en hoe we onszelf en dit bewustzijn kunnen ontwikkelen. Dit vertaalde zich al snel naar een opleiding ervarings- & lichaamsgerichte psychotherapie die hij in 2015 aanvatte en waarin hij zich op allerlei manieren blijft verdiepen en bijscholen.

Nu begeleidt Gilles met passie mensen naar een duurzame relatie met zichzelf, de ander en het leven an sich, dit in zijn praktijk en via workshops onder de naam “Joiedevivre-development” waarin belichaming en communicatie een belangrijk ankerpunt vormen.

 Ademwerk is hierbij één van de methoden die hij regelmatig inzet.


avondreeks adem, de stem van mijn lichaam

29 april, 6 mei en 13 mei 2024

€120 (incl. BTW)