🎓reeks 📅5 dagen 🕑avondonderwijs 🏡 Gent 👯praktijkgericht ❤️‍🩹therapie 🗣️ Siri Clinckspoor

authentic movement in depth – doorwerkgroep

Deelnemen aan de ‘Authentic Movement in Depth’ geeft jou de mogelijkheid om dieper in te gaan op de methode Authentic Movement en op een belichaamde manier de verbinding met jezelf te herstellen, te verdiepen en te verstevigen. Deze training richt zich op zij die reeds Authentic Movement kennen en zich hierin willen verdiepen.   

Authentic Movement is een werkvorm waarbij je je lichaam laat spreken, waarbij innerlijke sensaties ervoor zorgen dat het onbewuste verbindt met jouw bewustzijn. Met gesloten ogen laat je impulsen in je lichaam vrij, waarbij beelden een betekenis krijgen en verlichtend werken.

Authentic Movement oefent je op een specifieke manier in het “los-laten” en “over-geven” in beweging aan de lichaamsimpulsen. 

Authentic Movement is stress- en angstreducerend. Het heeft een positief effect op ons zelfbeeld, zelfvertrouwen en zelfwaarde. Authentic movement is in de spiegel kijken, eenvoud omarmen, vol-ledigheid ervaren, kleur geven aan jezelf, ….

De vorm waarin Authentic Movement wordt beoefend is eenvoudig. Dat maakt haar geschikt voor een ieder die nieuwsgierig is naar het onbekende in zichzelf

Authentic Movement kan je helpen om je creative flow op gang te brengen wanneer het stromen is gestopt. Om persoonlijke of professionele verandering mogelijk te maken door zelfobservatie en het verkrijgen van zelfinzicht. Of om je spirituele leven te verdiepen en verbondenheid te ervaren, in body en soul. Het doel van deze simpele maar krachtige vorm is om meer in overeenstemming met je innerlijke motivatie en authentieke zelf in het leven te staan: tot een eenheid van zijn en handelen te komen.

Een basiskennis van Authentic Movement is vereist om deel te kunnen nemen aan dit programma.

(bekijk data en prijzen door te klikken op de tabbladen bovenaan)

data

5 dinsdagavonden:
21 & 28 mei / 11, 18 en 25 juni 2024.

Telkens van 19u45 – 21u45.
Maximum aantal deelnemers: 14

prijs


€200 (incl. BTW)

Deze training/workshop komt niet in aanmerking voor subsidie via KMO-p.

locatie


CompagnieBougie
Brusselsesteenweg 265
9090 Melle

Siri clinckspoor

Siri Clinckspoor volgde haar opleiding als dans en bewegingstherapeut bij AgapeBelgium. Ze is danseres van opleiding (SEAD/Salzburg en master in Danspedagogie MA CoDE/Frankfurt) Ze heeft ervaring als bewegingstherapeut in de psychiatrie en verslavingszorg en geeft naast individuele begeleiding ook avondreeksen contact improvisatie, authentic movement en dansworkshops.

Siri begeleidt met zachtheid, en helpt je ontdekken om dat, wat zich vanuit een invoelen toont, te laten spreken doorheen je lijf.authentic movement in depth

21 & 28 mei / 11, 18 en 25 juni 2024

€200 (incl. BTW)