🎓 reeks 📅 8 dagen 🕑 avondonderwijs 🏡 Kortrijk 👯 praktijkgericht ❤️‍🩹 therapie 🗣️ Gilles Seymus

Avondreeks ‘adem, de stem van mijn lichaam’

Voel je dat er veel te ontdekken valt in je lichaam, maar weet je niet hoe je erbij komt? Wil je jezelf op een andere manier ontmoeten? Wil je je adem verkennen en verdiepen om zo tot meer rust, vitaliteit en verbinding te komen? ​En wens je jouw persoonlijk groeiproces een boost te geven? Wees dan ontzettend welkom op deze ademreis. Op deze reis geef je je lichaam opnieuw een stem en geef je jezelf de kans om te helen van binnenuit.

Beoordeling: 4.5 uit 5.

Deze opleiding kent een gemiddelde tevredenheidsscore tussen 85 en 90%.

In een reeks van 8 avonden gaan we met een vaste groep op pad en brengen jou in staat om in de diepte te verbinden met jezelf en met anderen. We zetten in op wat jouw fundamenten verstevigt en maken ruimte om te verwerken wat jou niet meer dient om zo laag per laag tot verdere ontwikkeling en integratie te komen van jezelf.

. Hoe klinkt het volgende voor jou?

  • Maak contact met je lijf met belichaamde oefeningen en leer je emoties (opnieuw) toe te laten;
  • Ontdek je adem als poort naar je lichaam, naar heling in fysiek, emotioneel en psychisch welzijn;
  • Neem de tijd om bij lagen van jezelf te komen, waar je vaak met woorden moeilijker bijkomt;
  • Kom in de mogelijkheid om met meer aandacht en diepte in jezelf en met de ander te verbinden.

Let’s breathe you home

Tijdens 8 intensieve sessies ga je op verkenning in jezelf, met de steun van een warme groep en een gepassioneerde trainer. Zo kan je elke sessie steeds meer verdiepen in veiligheid.

In de tijd tussen de sessies door is er ruimte voor integratie, zodat alle inzichten ook een plek mogen vinden om te landen in je systeem. 

De focus van deze reeks ligt op plezier, verbinding en het creëren van een veilige bedding waarbij pijn en kwetsuren terug een warme, helende ruimte vinden om te bewegen naar vertering en herstel.

Maar waarom zou je deze reeks volgen? Bestaat er zoiets als ‘correct’ ademen en welke ‘mankementen’ moet je hebben om deel te nemen aan deze reeks?

Al deze en meer vragen worden beantwoord door Gilles Seymus in dit boeiende interview over ademtherapie.

(Klik op de tabbladen bovenaan voor prijzen, data en meer info)

Data

De reeks is opgebouwd met oog op verdieping en verbinding. Daarom gaan de lessen kort na elkaar door.

De ademlessen gaat door op maandagavond van 19u30 – 22u. Er zijn twee reeksen voorzien, een in een najaar van 2024 en een in het voorjaar van 2025.

De data voor het najaar 2024 zijn: 14, 21 oktober – 4, 18, 25 november – 2, 9 en 16 december 2024. (niet in de herfstvakantie)

De data voor het voorjaar 2025 zijn: 10, 17, 24 en 31 maart / 28 april / 5, 12 en 19 mei 2025. (niet in de paasvakantie)

Locatie

Deze lessenreeksen gaan door in de lokalen van het Oranjehuis in Kortrijk. (Moorseelsestraat 146, 8501 Heule).

Prijs

€320 (incl. BTW) per reeks. De reeks gaat door vanaf 10 deelnemers. We gaan tot maximaal 16 personen. 

Deze reeks komt niet in aanmerking voor subsidie via KMO-p.

GILLES SEYMUS: Integraal therapeut 

Gilles is een individuele- en groepstherapeut die zich richt op belichaming, communicatie en relaties. Van jongs af aan raakte hij nieuwsgierig naar wie wij als mens zijn, wat bewustzijn is en hoe we onszelf en dit bewustzijn kunnen ontwikkelen. Dit vertaalde zich al snel naar een opleiding ervarings- & lichaamsgerichte psychotherapie die hij in 2015 aanvatte en waarin hij zich op allerlei manieren blijft verdiepen en bijscholen.

Nu begeleidt Gilles met passie mensen naar een duurzame relatie met zichzelf, de ander en het leven an sich, dit in zijn praktijk en via workshops onder de naam “Joiedevivre-development” waarin belichaming en communicatie een belangrijk ankerpunt vormen.

 Ademwerk is hierbij één van de methoden die hij regelmatig inzet.


avondreeks adem, de stem van mijn lichaam

€320 (incl. BTW)