Met trots kondigen wij aan dat wij voor de 2e keer het Qfor kwaliteitslabel hebben behaald! Het Qfor-model is een tool voor kwaliteitsmeting en -verbetering binnen organisaties die learning- en consultingdiensten aanbieden.

Wat is het Qfor label?
Qfor is een objectief en betrouwbaar certificaat met betrekking tot de kwaliteit van uw diensten. 

De Qfor-erkenning is een waarborg voor ondernemingen die op zoek zijn naar instellingen die erkend zijn voor hun professionalisme, hun expertise en hun ervaring.
Dankzij dit kwaliteitslabel kan je als klant o.a. beroep doen op de KMO-portefeuille en ben je zeker van een kwaliteitsvolle dienstverlening! Bepaalde trainingen en opleidingen zullen tevens in aanmerking kunnen komen voor Vlaams Opleidingsverlof
De Qfor erkende organisaties kunnen ook hun registratie aanvragen bij het Vlaamse Gewest om erkend te worden in het kader van de Ondernemerschapsportefeuille (BEA) en bij het Waals Gewest om erkend te worden te worden in het kader van de Opleidingscheques.

Wat wordt er precies gecontroleerd?
Onze organisatie werd voor het behalen van dit certificaat met positief resultaat doorgelicht op vlak van onze interne processen: de processen die een impact hebben op de dienstverlening beantwoorden aan de norm. 
De interne processen van een organisatie bepalen de effectiviteit en efficiëntie van de bedrijfsvoering en de kwaliteit van de dienstverlening aan de klant.
De doelstelling van deze kwaliteitsevaluatie is de interne processen van een organisatie helpen optimaliseren om tegelijkertijd een zo kwalitatief mogelijke dienstverlening aan de klant te kunnen garanderen.

De Qfor doorlichting geeft aan ons als organisatie tevens een helder zicht op de kwaliteit van de dienstverlening, op de sterke en zwakke punten, en dus op de mogelijke initiatieven ter verbetering van die kwaliteit.