Avondreeks ‘adem, de stem van mijn lichaam’

In een reeks van 5 avonden gaan we met een vaste groep op ademreis. Deze ademreis brengt je (terug) bij jezelf, verstevigt je fundamenten en verzacht je wonden. Deze reis brengt je in staat om in de diepte te verbinden met jezelf en met anderen en helpt je om de muren rond je heen laag per laag af te breken.

Voel je dat er veel te ontdekken valt in je lichaam, maar weet je niet hoe je erbij komt? Wil je jezelf op een andere manier ontmoeten? Wil je je adem verkennen en verdiepen, om zo tot meer rust, verbinding & ontspanning te komen? ​Wees ontzettend welkom op deze ademreis. Op deze reis, geïnspireerd op de karakterstijlen, geef je je lichaam opnieuw een stem en geef je jezelf de kans om te helen van binnenuit.


Hoe klinkt het volgende voor jou?

  • zak dieper in je lichaam met belichaamde oefeningen en leer je gevoelens (opnieuw) toe te laten.
  • ontdek je adem als poort naar je lichaam, naar heling en emotioneel welzijn.
  • neem de tijd om bij lagen van jezelf te komen, waar je met woorden niet bijkomt.
  • kom (weer) in de mogelijkheid om diep met jezelf en anderen te verbinden.

In een reeks van 5 avonden gaan we met een vaste groep op ademreis. Deze ademreis brengt je (terug) bij jezelf, verstevigt je fundamenten en verzacht je wonden. Deze reis brengt je in staat om in de diepte te verbinden met jezelf en met anderen en helpt je om de muren rond je heen laag per laag af te breken.

Let’s breathe you home

5 weken lang gaan we op ontdekkingsreis met onze adem. Tijdens 5 intensieve sessies ga je op verkenning in jezelf, met de steun van een warme groep en van 2 gepassioneerde trainers. 

In de tijd tussen de sessies door is er ruimte voor integratie, zodat alle inzichten ook een plek mogen vinden om te landen in je systeem. 

De focus van deze reeks ligt niet (enkel) op pijn en kwetsuren, maar wel op plezier, verbinding en heling. Deze manier van werken zorgt ervoor dat de verandering blijvend en steunend is voor je verdere weg. 

De ademreis wordt gemaakt met een vaste groep, zo kan elke sessie steeds meer verdiepen in veiligheid. 

Locatie

De reeks gaat door op dinsdagavond van 19u30 – 22u & zal plaatsvinden in AgapeBelgium (Oude Heirweg 60 – Koolskamp). 

Data

De reeks is opgebouwd met oog op verdieping en verbinding.

De avonden gaan daarom wekelijks door op volgende data: data 2024 binnenkort beschikbaar.

Prijs

€ 245 inclusief BTW voor de hele reeks. De reeks gaat door vanaf 8 deelnemers. We gaan tot maximaal 16 personen, waarbij het ademen altijd in duo zal plaatsvinden. 

Deze training/workshop komt niet in aanmerking voor subsidie via KMO-p.

LAURA DU BOIS: Lichaamsgericht coach

Laura du Bois, wayfinder en lichaamsgerichte coach, startte in 2021 haar eigen praktijk op onder de naam ‘Ommetoer’, waar ze naast individuele begeleiding ook vaak gevraagd wordt in bedrijven en organisaties voor workshops met thema’s zoals zelfzorg, communicatie, verbinding, zingeving en lichaamsgericht werken.

Laura zoekt graag naar nieuwe wegen om zichzelf en anderen te ontdekken. En die wegen vinden, dat doet ze het liefst via adem- en lichaamswerk. In haar aanpak is ze zacht, speels en toch doortastend. Ze laat je zelf je weg terug vinden terwijl ze liefdevol met je meewandelt. 

Dat Laura fan is van lichaamsgericht werken is geen geheim. Ze laat zich dan ook op regelmatige basis bijscholen en superviseren in adem- en lichaamswerk omdat ze gelooft dat dit werk de mooiste ‘ommetoer’ terug naar jezelf is. 

Met veel passie en enthousiasme neemt ze je graag mee op deze ademreis. 

GILLES SEYMUS: Integraal therapeut 

Gilles is een individuele- en groepstherapeut die zich richt op belichaming, communicatie en relaties. Van jongs af aan raakte hij nieuwsgierig naar wie wij als mens zijn, wat bewustzijn is en hoe we onszelf en dit bewustzijn kunnen ontwikkelen. Dit vertaalde zich al snel naar een opleiding ervarings- & lichaamsgerichte psychotherapie die hij in 2015 aanvatte en waarin hij zich op allerlei manieren blijft verdiepen en bijscholen.

Nu begeleidt Gilles met passie mensen naar een duurzame relatie met zichzelf, de ander en het leven an sich, dit in zijn praktijk en via workshops onder de naam “Joiedevivre-development” waarin belichaming en communicatie een belangrijk ankerpunt vormen.

 Ademwerk is hierbij één van de methoden die hij regelmatig inzet.


avondreeks adem, de stem van mijn lichaam

5 dinsdagavonden
2024

€245 (incl. BTW)