Avondreeks ‘adem, de stem van mijn lichaam’

Na een succesvolle eerste editie, bieden we deze fantastische reeks opnieuw aan dit najaar. Vorig jaar was deze avondreeks in een mum van tijd volzet, dus wees zeker op tijd indien je er bij wil zijn.

Voel je dat er veel te ontdekken valt in je lichaam, maar weet je niet hoe je erbij komt? Wil je jezelf op een andere manier ontmoeten? Wil je je adem verkennen en verdiepen, om zo tot meer rust, verbinding & ontspanning te komen? ​Wees ontzettend welkom op deze ademreis. Op deze reis, geïnspireerd op de karakterstijlen, geef je je lichaam opnieuw een stem en geef je jezelf de kans om te helen van binnenuit.


In een reeks van 5 avonden gaan we met een vaste groep op pad en brengen jou in staat om in de diepte te verbinden met jezelf en met anderen. We zetten in op wat jouw fundamenten verstevigt, om zo je wonden te verzachten en laag per laag terug dichter bij jezelf te komen.

Hoe klinkt het volgende voor jou?

  • zak dieper in je lichaam met belichaamde oefeningen en leer je gevoelens (opnieuw) toe te laten.
  • ontdek je adem als poort naar je lichaam, naar heling en emotioneel welzijn.
  • neem de tijd om bij lagen van jezelf te komen, waar je met woorden niet bijkomt.
  • kom (weer) in de mogelijkheid om diep met jezelf en anderen te verbinden.

Let’s breathe you home

Tijdens 5 intensieve sessies ga je op verkenning in jezelf, met de steun van een warme groep en 2 gepassioneerde trainers. Zo kan je elke sessie steeds meer verdiepen in veiligheid.

In de tijd tussen de sessies door is er ruimte voor integratie, zodat alle inzichten ook een plek mogen vinden om te landen in je systeem. 

De focus van deze reeks ligt niet (enkel) op pijn en kwetsuren, maar wel op plezier, verbinding en heling. Deze manier van werken zorgt ervoor dat de verandering blijvend en steunend is voor je verdere weg. 

(Klik op de tabbladen bovenaan voor prijzen, data en meer info)

Locatie

De reeks gaat door op woensdagavond van 19u30 – 22u & zal plaatsvinden in AgapeBelgium (Oude Heirweg 60 – Koolskamp). 

Data

De reeks is opgebouwd met oog op verdieping en verbinding.

De avonden gaan daarom opeenvolgend door op volgende data: 15 – 22 – 29 november en 6 – 13 december 2023.

Prijs

€ 245 inclusief BTW voor de hele reeks. De reeks gaat door vanaf 10 deelnemers. We gaan tot maximaal 16 personen, waarbij het ademen altijd in duo zal plaatsvinden. 

Deze reeks komt niet in aanmerking voor subsidie via KMO-p.

GILLES SEYMUS: Integraal therapeut 

Gilles is een individuele- en groepstherapeut die zich richt op belichaming, communicatie en relaties. Van jongs af aan raakte hij nieuwsgierig naar wie wij als mens zijn, wat bewustzijn is en hoe we onszelf en dit bewustzijn kunnen ontwikkelen. Dit vertaalde zich al snel naar een opleiding ervarings- & lichaamsgerichte psychotherapie die hij in 2015 aanvatte en waarin hij zich op allerlei manieren blijft verdiepen en bijscholen.

Nu begeleidt Gilles met passie mensen naar een duurzame relatie met zichzelf, de ander en het leven an sich, dit in zijn praktijk en via workshops onder de naam “Joiedevivre-development” waarin belichaming en communicatie een belangrijk ankerpunt vormen.

 Ademwerk is hierbij één van de methoden die hij regelmatig inzet.


avondreeks adem, de stem van mijn lichaam

15 – 22 – 29 november en 6 – 13 december 2023

€245 (incl. BTW)