AgapeBelgium breidt uit met AgapeMundi! We nodigen u uit om met ons mee te gaan op deze reis naar duurzaamheid en ecologische verandering.

Het is onze missie een gebouw duurzaam te verbouwen
zodat het een positieve impact heeft op het milieu
en de samenleving én rendabel is.
Met uw investering kunnen we deze missie realiteit maken.

onze bedoeling

Ons doel is om een omgeving te creëren waar respect voor de natuur hand in hand gaat met respect en verbondenheid tussen mensen. Een plaats waar de mens zich kan verbinden met natuur. Een plaats die de mens steunt om harmonie te vinden in zichzelf, harmonie tussen werk en leven. Een plaats die gezondheid bevordert.


Met AgapeMundi gaan we voorop in deze beweging en streven ernaar een inspirerend voorbeeld te zijn voor andere bedrijven, families en individuen, die hun impact op het milieu willen verminderen en tegelijkertijd een positieve bijdrage willen leveren aan de samenleving.


Met AgapeMundi laten we zien dat het mogelijk is om economisch succes te behalen zonder afbreuk te doen aan onze planeet. We implementeren innovatieve methoden en technologieën die ons helpen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en tegelijkertijd efficiëntie en winstgevendheid te vergroten.


We geloven dat duurzaamheid een gemeenschappelijke taak is die ons allemaal aangaat.

EEN OASE VAN GROEN, DUURZAAMHEID EN RUST

ons project

AgapeMundi verwelkomt je in een wereld van mogelijkheden.
We bouwen aan een plaats met inspirerende vergaderruimtes. Een plaats die rustgevende retraites in de natuur mogelijk maakt. Een unieke plaats voor teambuildings of een adembenemende setting voor opleidingen en vormingsactiviteiten.


Onze visie omarmt de magie van de natuur en het respect voor het milieu.
We zijn vastberaden om een positieve impact te maken op de wereld om ons heen.
Het St. Rafaëlklooster in Amel, met zijn eerbiedwaardige geschiedenis en rustieke charme, bevat alles om onze bedoelingen te realiseren.


Met AgapeMundi zal je de harmonie tussen mens en natuur kunnen beleven. Een plaats die inspiratie voedt, vernieuwing aanmoedigt en betekenisgeving ademt.
Samen creëren we een wereld waarin duurzaamheid en authenticiteit samenkomen.


AgapeMundi – Een droom die uitkomt, te midden van de bossen van Amel.

Het St.-Rafaëlklooster in Amel

AgapeMundi creëert dé plaats voor dit nieuwe en unieke seminariehotel. Amel wordt dé bestemming voor een gezonde en natuurlijke leef- en werkomgeving.  

Wij zijn verheugd om het ook voor jou mogelijk te maken deel uit te maken van een project dat een positieve impact zal hebben op onze planeet en op vele mensen.

40 slaapkamers
3 seminarie-ruimtes
polyvalente weide (2ha) Openlucht-seminarie (1ha) Stiltebos (4ha)
groene energie,
warmte & water

Wil je actief meebouwen aan een duurzame en gezondere wereld?

Dan is dit jouw kans om het verschil te maken!

Neem deel

aandeelhouderschap

Wil je de kans grijpen om mede-eigenaar te worden van dit baanbrekende duurzame ecologische project? Door aandelen aan te kopen, word je niet alleen een cruciale partner in onze onderneming, maar draag je ook bij aan de realisatie van een duurzame en verantwoorde toekomst.
Klik op de foto voor meer informatie.

crowdfunding

Neem deel aan onze crowdfunding campagne! We hebben jouw steun nodig om ons doel van €250.000 te bereiken en ons duurzame ecologische project tot leven te brengen. Vanaf slechts €150 kun je deelnemen aan deze bijzondere inspanning en een tastbaar verschil maken. Klik op de foto en ontdek de diverse formules die beschikbaar zijn.

win-win lening

Wil je profiteren van een win-win lening met een solide vaste rentevoet? Bij ons is het mogelijk om ons een lening te geven tot €75.000 en zo deel te nemen aan ons bijzondere duurzame ecologische project. Vul het formulier in en ontdek hoe je kunt investeren in een toekomst van groei en rendement.
Klik op de foto voor meer informatie.

greenlife donation

Wil je een tastbare bijdrage leveren aan onze bosrijke omgeving? Doe dan mee aan ons unieke boomplantproject en laat jouw naam voortleven op ons prachtige domein. We streven ernaar om in totaal 1000 bomen te planten en jouw steun is essentieel om dit doel te bereiken. Voor slechts €80 (incl. BTW) per boom kun je een verschil maken.
Klik op de foto voor meer informatie.

Je investeert in duurzaamheid
Je investeert in gezondheid
Je investeert in bewustwording
AgapeBelgium groeit,
investeer samen met ons in een duurzame toekomst.
Investeer in AgapeMundi.

info@agapebelgium.be

Niek Ghekiere en Stephanie de Bruijckere
Managing partners van AgapeBelgium
Oude Heirweg 60 – 8851 Koolskamp
+32 498 52 95 52
niek@agapebelgium.be

Alvast bedankt!